Laatste Nieuws

Koop de nieuwe FLX2.14 kabel voor FLEXBox

Maak nu gemakkelijker verbindingen met voertuigmodules
met de nieuwe vrouwelijke OBD-kabel voor FLEXBox
 

De nieuwe vrouwelijke OBD-kabel voor FlexBox is nu beschikbaar op de www.magicmotosport.shop. Log in op onze e-commerce en koop de FLX2.14 en profiteer van alle nieuwe functies die zijn toegevoegd aan de FlexBox interface.

Neem een kijkje op wat u kunt doen met het nieuwe product van Magicmotorsport Door het aansluiten van de FLX2.14 kabel, kunt u de FlexBox van de Touch-knop en selecteer een van de vier beschikbare modi die de gebruiker in staat stelt om de interface aan te sluiten op de standaard OBD-aansluiting van een voertuig module.

Vergemakkelijk bankverbindingen, koop nu de nieuwe FLX2.14 kabel voor FLEXBox!

Oplossingen voor motorstuureenheden en automatische transmissies

Nieuwe updates voor Bosch MED9.1.2 en voor GETRAG 7DCT,
BOSCH 9G-Tronic en ZF 8HP
FLEX versie 5.9.0.0 is nu vrijgegeven

Ontdek de laatste updates van FLEX (versie 5.9.0.0) waarmee u nu kunt programmeren in OBD op Bosch MED9.1.2 motor control units ge├»nstalleerd op Audi en Lamborghini auto’s: voer virtuele metingen uit, en pas de wijzigingen toe en schrijf naar het bestand in slechts 11 minuten.

Bovendien kan FLEX vanaf vandaag ook de secundaire CPU lezen en schrijven (indien uitgerust) op alle GETRAG 7DCT, BOSCH 9G-Tronic en ZF 8HP mechatronica. Nog een oplossing voor de reparatiesector. Tenslotte worden ook nieuwe oplossingen vrijgegeven voor BOOT en Bench modes.

Bekijk de voertuiglijst, klik hier voor alle details van de laatste update!

BELANGRIJK! ] Na deze versie dient u uw FLEX te updaten naar de laatste Software versie 5.9.0.0, HIER beschikbaar (Link). Software versies voor 5.9.0.0 staan het gebruik van het BENCH 4090000 protocol niet meer toe. Indien u een oudere versie van de software heeft, zal FLEX de volgende boodschap tonen tijdens de “Connect” optie: “Interne server fout. Neem contact op met technische ondersteuning. Mislukt om verbinding te maken.”

Switch Languages